Rijschool in Zwijndrecht & Hendrik Ido Ambacht

Rijles volgen in Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht?

Wie in Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht woont, woont naast het drierivierenpunt van de Oude Maas, Noord en Beneden Merwede. Dit is het aller drukst bevaren stuk water van heel Nederland. Gelukkig zijn de inwoners van deze plaatsen niet meer zoals vroeger vooral afhankelijk van vervoer over het water, en kun je ook de auto pakken. Tenminste, als je je rijbewijs hebt! Daarvoor rijdt autorijschool Cum Laude graag bij je langs als je in Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht woont.

Rijschool Cum Laude heeft al meer dan 29 jaar ervaring met het geven van rijlessen. Met 17 instructeurs, 16 auto’s en 20 motoren (ja, Cum Laude geeft ook motorrijlessen!) kun je altijd bij ons terecht. Je eerste proefles bij ons is altijd gratis. Daarna valt er heel veel te kiezen, zodat je je rijlessen precies zo kan indelen als je wil. Naast losse rijlessen kan er namelijk ook voor verschillende pakketten gekozen worden, van 10 dagen tot 8 weken. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde lesmethode ligt het slagingspercentage bij ons veel hoger dan gemiddeld in de omgeving van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht! Als je voor een pakket kiest dan is dat altijd inclusief het praktijkexamen en een tussentijdse toets. Ook kun je bij ons een theorie cursus volgen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Omdat Cum Laude door de hele regio tussen Rotterdam en Dordrecht rijdt, zal je regelmatig ook buiten Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht komen. Zo leer je verschillende soorten verkeer en wegen kennen. Ook zal je uiteraard in de examengebieden van Barendrecht, Rotterdam of Dordrecht rijden, zodat je de wegen al kent voordat je er je examen doet.

Meer weten? Kijk eens bij het overzicht van onze lespakketten of neem contact met ons op. Zo hoef je straks niet meer op de (water)bus te wachten maar rijd je zo door de Drechttunnel. Meer dan 1000 geslaagden gingen je namelijk al voor bij Cum Laude!