Motor Rijles

Rijschool Cum Laude biedt u de mogelijkheid om uw motorrijbewijs al in +/- 6 weken te halen, +/-3 weken voor AVB en +/- 3 weken voor AVD. Door de zorgvuldig ontwikkelde lesmethode realiseren onze instructeurs +/- 70% meer geslaagden dan gemiddeld in de regio. Alle opleidingen worden afgesloten met het officiële CBR-examen. Het examen bestaat uit het examen Algemene Voertuig Beheersing en het examen Algemene Verkeers Deelname. Beide examens dienen behaald te worden alvorens u kunt deelnemen aan het verkeer.

De kosten van alle opleidingen zijn inclusief het examengeld voor zowel het AVB als het AVD examen, de huur van de motor voor het examen en de administratiekosten, maar exclusief eventuele extra lessen of een herexamen. Aan welke opleiding u deelneemt, bepaalt u zelf. Gespreide betaling is mogelijk.

Reguliere Rijopleiding

Voor degene die niet geinteresseerd zijn in verkorte rijopleidingen bestaat er de mogelijkheid om een gedegen “normale” rijopleiding te volgen gebaseerd op losse lessen. Deze opleiding is ook mogelijk voor diegenen die reeds eerder praktijkexamen hebben afgelegd en behoefte hebben aan extra motor rijlessen.

Voorwaarden

Om aan een motor rijopleiding deel te nemen dient u in een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid te zijn. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig theorie-certificaat Categorie A. Indien u reeds een auto rijbewijs heeft, kunt u deze halen tijdens de praktijkopleiding. Indien u niet in het bezit bent van een autorijbewijs, dient u uw theoriecertificaat te behalen voor aanvang van de cursus.

Prijzen

Motor rijlessen
  • Proefles 100 minuten: € 50,-
  • Cursuspakket A: 15 lessen + AVB en AVD examen: € 935,-
  • Cursuspakket B: 20 lessen + AVB en AVD examen € 1110,-
  • Cursuspakket C: 25 lessen + AVB en AVD examen € 1285,-
  • Lesprijs: per 50 min € 38,-
  • AVB examen: € 160,-
 • AVD examen: € 250,-

Schrijf je direct in!

Uw voorletters (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw geslacht

Uw geboortedatum

Uw woonplaats

Uw adres

Uw postcode

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Pakket keuze

Welke datum wenst u te beginnen?

Gewenst tijdstip

Indien u nog opmerkingen of vragen heeft, vult u dat hier in