Rijschool Papendrecht, Sliedrecht & Bleskensgraaf

Rijles volgen in Papendrecht, Sliedrecht of Bleskensgraaf?

 Kom je uit de driehoek Papendrecht, Sliedrecht en Bleskensgraaf? Dan heb je geluk, want autorijschool Cum Laude rijdt in de hele regio tussen Rotterdam en Dordrecht. Vroeger staken mensen hier de Merwede over met een veerboot. Inmiddels is daar de Merwedebrug voor in de plaats gekomen. Nu nog een rijbewijs halen zodat je er overheen kunt rijden!

Rijschool Cum Laude, ooit klein begonnen, heeft inmiddels al 30 jaar ervaring met het geven van rijlessen. Ook is Cum Laude uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen van de regio. Zo rijden we ook zonder probleem bij je huis langs in Papendrecht, Sliedrecht of Bleskensgraaf. Dankzij onze 17 rijinstructeurs en 16 lesauto’s kun je altijd afspreken met je vaste instructeur wanneer het jou uitkomt, ook in de avonden.

Tijdens de rijlessen die je volgt bij Cum Laude zal je door de hele omgeving rijden, niet alleen rondjes door Papendrecht, Sliedrecht of Bleskensgraaf. Zo rijd je zowel in landelijk als in stedelijk gebied. Op die manier leer je alle soorten wegen en verkeer het beste kennen. Ook wordt er extra aandacht besteed aan de examengebieden bij Rotterdam, Barendrecht of Dordrecht. Dan kom je goed voorbereid bij je praktijkexamen.

Bij rijschool Cum Laude valt er veel te kiezen. Zo zit de geschikte manier van leren autorijden er altijd bij. Zo kun je kiezen voor gewone losse lessen die per keer worden betaald, maar ook voor snellere pakketcursussen. Met de tiendaagse cursus kun je je rijbewijs al binnen twee weken halen. Heb je minder haast en wil je je juist geen zorgen hoeven maken over extra kosten als het niet meteen lukt? Dan is er het rijbewijs garantiepakket. Hiermee kun je tot wel vier extra rijexamens doen op kosten van Cum Laude, inclusief extra lessen. Dan kun je je verder volledig focussen op het leren rijden. Overigens komt het met dat slagen wel goed bij Cum Laude, met een veel hoger slagingspercentage dan gemiddeld in de regio!