Rijschool in Ridderkerk & Slikkerveer

Rijles volgen in Ridderkerk of Slikkerveer?

Vroeger bereden ridders sterke paarden, maar inwoners van de Gemeente Ridderkerk hoeven zich vandaag de dag gelukkig niet meer te paard te verplaatsen! Met de auto is het natuurlijk net even sneller en comfortabeler. Wel moet je uiteraard over een geldig rijbewijs B beschikken voor je in de auto stapt. Autorijschool Cum Laude helpt je daar graag aan. De rijinstructeurs van Cum Laude kunnen je zo bij je huis oppikken als je woont in Ridderkerk of Slikkerveer.

Als je rijlessen gaat volgen bij Cum Laude kun je kiezen uit losse per keer betaalde rijlessen of een vooraf samengesteld pakket (inclusief theorie- en praktijkexamen). Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een tiendaagse snelcursus, als je echt niet meer kunt wachten om achter het stuur te kruipen. Rijd je liever motor? Ook dat kan bij rijschool Cum Laude, we beschikken voor motorrijlessen over maar liefst twintig motoren.

Cum Laude rijdt door de hele regio, dat betekent dat je niet alleen in de straten van Ridderkerk of Slikkerveer zult blijven hangen. Zo kom je direct in aanraking met veel verschillende soorten wegen en verkeer. Een betere leeromgeving is bijna niet te vinden. Ook zal er bij de rijlessen rekening mee worden gehouden waar je rijexamen zal worden afgenomen. Dit kan bij Barendrecht, Dordrecht of Rotterdam. Zo oefen je vast op de wegen waar je tijdens je praktijkexamen zal rijden.

Als je in de omgeving van Ridderkerk en Slikkerveer gaat rijden heb je trouwens de unieke eer om op de kortste snelweg van Nederland te mogen oefenen. Rijksweg A38 is met anderhalve kilometer namelijk officieel de kortste snelweg van het land. Dat betekent overigens niet dat de rijlessen ook korter zullen zijn! Dus wil je niet meer afhankelijk zijn van de bus of waterbus en wil je niet afwachten of die tramlijn naar Rotterdam er ooit nog komt, informeer dan wat autorijschool Cum Laude voor jou kan betekenen.