Rijschool Alblasserdam & Kinderdijk

Rijles volgen in Alblasserdam of Kinderdijk?

 Van over de hele wereld komen er mensen naar de omgeving van Alblasserdam en Kinderdijk om de beroemde UNESCO molens te zien. Maar als je er zelf woont, is het wel zo prettig om eens ergens anders te komen. Een rijbewijs kan je daar bij helpen en dat is precies wat je bij autorijschool Cum Laude gaat halen!

Al vanaf 1987 verzorgt rijschool Cum Laude rijlessen in de regio tussen Dordrecht en Rotterdam, en daar horen Alblasserdam en Kinderdijk natuurlijk ook bij. Bij Cum Laude rijd je altijd met een vaste instructeur en met dezelfde lesauto. Bovendien kun je bij ons zelfs ‘s avonds rijles krijgen. Handig voor na school, studie of werk.

In Alblasserdam of Kinderdijk woon je bovendien op een geschikte plek om goed te leren rijden. Enerzijds zijn er veel drukke snelwegen en stedelijk gebied, anderzijds zijn er ook rustigere landelijke wegen in de buurt. Cum Laude rijdt door de hele regio, waardoor je met veel verschillende soorten verkeer en wegen leert omgaan. Samen met de zorgvuldige lesmethode zorgt dit voor een slagingspercentage dat 70% hoger ligt dan gemiddeld in de regio!

Bij rijschool Cum Laude kun je kiezen voor losse rijlessen, per keer betaald, of voor een pakket voor een vastgestelde periode, inclusief rijexamen en tussentijdse toets. Wil je echt dat rijbewijs hebben zonder zorgen over extra kosten als het niet meteen lukt? Met het rijbewijs garantiepakket haal je vrijwel gegarandeerd je rijbewijs voor een vaste prijs. Ieder extra rijexamen (max 4) of iedere extra rijles die nodig is hoeft dan niet voor bijbetaald te worden. Zo kun je je volledig focussen op het rijden, zonder na te denken over de kosten.

Voor rijlessen vanuit Alblasserdam of Kinderdijk bent u dus bij Cum Laude aan het juiste adres. Kijk verder op de website wat wij nog meer te bieden hebben of neem contact met ons op. Een eerste proefles is altijd gratis.