Rijschool Oud-Beijerland

Rijles volgen in Oud-Beijerland?

Woon je in Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard en vind je het tijd voor een rijbewijs? Autorijschool Cum Laude behoort tot de grootste rijscholen van de regio en rijdt in de meeste plaatsen tussen Rotterdam en Dordrecht. Vroeger verbond een stoomtram en nu een buslijn Oud-Beijerland met Rotterdam. Als je straks je rijbewijs hebt gehaald bij Cum Laude, wordt ook de auto een optie!

Rijschool Cum Laude is gevestigd in Dordrecht, maar rijdt met 17 rijinstructeurs naar veel plaatsen in de regio, zo ook Oud-Beijerland. Vanuit Oud-Beijerland kun je losse rijlessen volgen voor je rijbewijs B, EB (aanhanger) of motorrijbewijs. Ook kun je kiezen uit verschillende pakketten, waar het rijexamen en een tussentijdse toets altijd zijn inbegrepen. Voor het theorie-examen kun je bij ons een cursus volgen, zodat je ook daar optimaal voorbereid aan kunt beginnen.

Tijdens de rijlessen zal je rijden in de omgeving tussen Rotterdam en Dordrecht, een afwisselend gebied met verschillende soorten wegen en verkeer. Zo maak je je tijdens de rijlessen zoveel mogelijk situaties eigen. Na het benodigde aantal rijlessen, gegeven aan de hand van onze zorgvuldig ontwikkelde lesmethode, doe je examen in een gebied rondom een van de CBR locaties in de regio. Tijdens de rijlessen zal er voor worden gezorgd dat je al kennis hebt gemaakt met dit examengebied. Rijden op bekend terrein kan immers helpen.

Benieuwd naar de kosten voor rijlessen bij Cum Laude vanuit Oud-Beijerland? Bekijk onze prijslijst voor een overzicht van alle mogelijkheden of neem contact met ons op. Proberen kan altijd, de eerste les is bij ons gratis. Je krijgt bovendien altijd een vaste instructeur en lesauto, waarmee je zelfs in de avonduren kan afspreken. Meer dan 1000 geslaagden gingen je al voor bij Cum Laude, met een slagingspercentage dat 70% hoger dan gemiddeld ligt in de hele regio!