Rijschool in Barendrecht & Heerjansdam

Rijles volgen Barendrecht of Heerjansdam?

Woon je in Barendrecht of naastgelegen Heerjansdam? Dan rijdt rijschool Cum Laude zo bij je langs huis! Om je rijbewijs te halen bij autorijschool Cum Laude kun je uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om in 10 dagen je rijbewijs B te halen met een speciaal pakket maar kun je het ook rustiger aan doen met losse rijlessen verspreid over meerdere maanden. Het slagingspercentage van Cum Laude ligt veel hoger dan gemiddeld in de omgeving Barendrecht en Heerjansdam, daarom biedt Cum Laude zelfs rijbewijsgarantiepakketten aan. Voor een vast bedrag krijg je binnen een jaar tijd zoveel extra rijlessen als je maar nodig hebt en in totaal tot wel vijf mogelijkheden voor rijexamen zonder extra kosten. Dat neemt zo misschien wat van de examenstress weg.

Als je rijlessen gaat nemen in de omgeving van Barendrecht en Heerjansdam heb je geluk, het is namelijk officieel examengebied van het CBR gevestigd in Barendrecht. Zo rijd je al vanaf je allereerste rijles bij Cum Laude rond op de wegen waar je ook op je rijexamen zou kunnen gaan rijden! Dan ben je al ruim bekend met het verkeer en de wegen in deze omgeving voor je je rijexamen doet voor je rijbewijs B, wat natuurlijk voordelig is.

Omdat Cum Laude door heel de regio rijdt, blijf je niet alleen in Barendrecht en Heerjansdam hangen. Je gaat rijden door de stad, dorpen, het platteland en natuurlijk ook op de snelweg. Zo krijg je te maken met alle soorten omgevingen en verkeer in Nederland. Eindeloos het zelfde rondje om de bekende watertoren van Barendrecht zal het dus niet worden!

Het hebben van een rijbewijs vergroot je vrijheid en mogelijkheden. Cum Laude helpt daarom iedereen in de omgeving van Barendrecht en Heerjansdam graag zo goed en deskundig mogelijk met het halen van het rijbewijs. Uiteraard tegen concurrerende prijzen. Neem daarom snel contact op en informeer naar wat wij voor je kunnen betekenen. Dan hoef je binnenkort niet meer met de tram of trein naar de Kuip, maar met het comfort van je eigen auto!