E achter B (RIJBEWIJS BE)

Verkeersschool Cum Laude verzorgt een 1 of 2-daagse spoedpleiding E achter B (Rijbewijs BE) voor aanhangers en caravans. Door de zorgvuldig ontwikkelde lesmethode realiseren onze instructeurs 70% meer geslaagden dan gemiddeld in de regio. De opleiding bestaat uit zeven lessen en wordt afgesloten met het officiële CBR- examen.

De kosten zijn inclusief lessen, examengeld, de huur van de lesauto voor het examen en de administratiekosten, maar exclusief eventuele extra lessen of een herexamen.

Reguliere Rijopleiding

Voor degene die niet geïnteresseerd zijn in de spoedopleidingen bestaat er de mogelijkheid om een gedegen “normale” rijopleiding te volgen gebaseerd op losse lessen. Deze opleiding is ook mogelijk voor diegenen die reeds eerder praktijkexamen hebben afgelegd maar nog behoefte hebben aan extra rijlessen voor het rijbewijs BE.

Wanneer heeft u een aanhanger-rijbewijs nodig?

U heeft het rijbewijs BE nodig indien de toegestane maximum massa (dit is het ledig gewicht plus het laadvermogen) van de aanhangwagen meer dan 750 kg is en de toegestane maximum massa van de aanhanger meer is dan de ledige massa van het trekkende voertuig. Ook mag de toegestane maximum massa van het trekkende voertuig plus de aanhangwagen niet meer dan 3500 kg wegen. Indien dit wel het geval is, heeft u ook het rijbewijs BE nodig, gelukkig kunt u dit bij rijschool Cum Laude snel behalen.

Prijzen

E achter B lessen
    • Spoedopleiding in (1 of 2 dagen) € 595,-
    • Herexamen pakket €400,-
    • Eerste examen: € 250,-
  • Herexamen: € 250,-

Schrijf je direct in!

Uw voorletters (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw geslacht

Uw geboortedatum

Uw woonplaats

Uw adres

Uw postcode

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Pakket keuze

Welke datum wenst u te beginnen?

Gewenst tijdstip

Indien u nog opmerkingen of vragen heeft, vult u dat hier in